Op naar Schiphol - Reisverslag uit Bentelo, Nederland van Rob en Wenke Ellenbroek en Broekkamp - WaarBenJij.nu Op naar Schiphol - Reisverslag uit Bentelo, Nederland van Rob en Wenke Ellenbroek en Broekkamp - WaarBenJij.nu

Op naar Schiphol

Door: Rob en Wenke

Blijf op de hoogte en volg Rob en Wenke

19 September 2007 | Nederland, Bentelo

Het is zover, een ontbijtje, nog even gezellig een kop koffie, met de auto naar Schiphol en afscheid nemen van familie, maar dan gaat het toch echt beginnen. Een ochtend met mixed-feelings. Enerzijds ontzettend veel zin om nu eindelijk aan de reis te beginnen, anderzijds een raar gevoel omdat de komende 3 maand vol onzekerheden zit.
Gisteravond nog tot laat aan het pakken geweest. Een bed vol spullen in onze rugtassen pakken bleek toch echt een illusie. Kiezen dus, die weg, dat weg, nee….. nee dat moet mee……. , maar het is gelukt. Vanmorgen vertrekken we bepakt en bezakt naar Schiphol. Een deel van de familie gaat mee naar Schiphol om ons uit te zwaaien en om er zeker van te zijn dat we echt weg gaan.
Ook al waren we het in eerste instantie niet van plan, het is nu al leuk om een site bij te houden. Vooral de reacties van iedereen zijn leuk! We willen gelijk even van deze mogelijkheid gebruik maken iedereen te bedanken voor alle gelukwensen, kaartjes en cadeautjes die we hebben ontvangen. Bedankt en tot de volgende keer,

Rob en Wenke

• 19 September 2007 - 07:03

Anouk En Ben:

Bedankt voor de tip, we moeten dus lang van tevoren kijken of alles wel in de tas past ;-) Heel veel plezier, en we gaan jullie verhalen zeker lezen!

Groetjes, Anouk en Ben

• 19 September 2007 - 08:13

Jorieke:

Hoi Rob en Wenke,
    ik wil jullie bijdeze nog even heeel veel plezier wensen de komende 3 maanden!! geniet ervan en k zal zeker op de hoogte blijven van al jullie avonturen... Super dat jullie dit doen!! Have fun!

Liefs Jo

• 19 September 2007 - 08:17

Iris:

Heeeel veel plezier!! En maak er een leuke tijd van! Ben benieuwd naar al jullie avonturen!

Liefsss iris

• 19 September 2007 - 09:59

Marita :

Hey Rob en Wenke,

Heel veel plezier de komende 3 maanden.
    We zijn benieuwd naar jullie verhalen.

Groetjes Marita en de hele familie.

• 19 September 2007 - 11:49

Marjel:

Het is hier kwart voor twee, dus als het goed is stijgt nu jullie vliegtuig op!!
    Heel veel plezier en ik ben benieuwd naar jullie reisverhalen.

groeten, Marjel.

• 19 September 2007 - 13:57

Loes:

heeej Wenke en Rob!!

Bij deze nog ff heeeel veel plezier in Denemarken!! Jullie gaan vast en zeker een supergave tijd tegemoet!!

Ik zal jullie verhalen volgen!!

Liefs uit de ploay.. Loes!!!

• 19 September 2007 - 14:24

Nienke:

Denemarken?? Heb ik iets gemist??
    Nogmaals heel veel plezier!!

Laten jullie snel weer iets horen?

Liefs

• 19 September 2007 - 17:15

Mathijs:

Ach Denemarken en Zuid Afrika, wat ist verschil?:p
    Maar zus en zwoager, een goede reis vannacht en völle wille tussen de olifanten en de neushoorn's!!!

Doo 't henig an,
    Mathijs

• 19 September 2007 - 17:32

Claudia En Jurgen:

Hoezo Denemarken? ik denk dat Afrika, Australie, Nieuw Zeeland en Signapore eerder in de richting komen!!!!!

Maar goed Rob en Wenke, op het moment dat ik dit stukje schrijf zullen jullie bijna weer in het vliegtuig stappen richting Kaapstad, hopelijk verloopt de reis voorspoedig.
    Wel raar he, het afscheid op schiphol?
    Een dikke knuffel, goede reis, en pas goed op elkaar, een laatste zwaai door de glazen ramen en dat was het.
    En nu begint voor ons het aftellen alweer wanneer jullie thuis zullen komen.
    Klinkt wel lullig he, terwijl jullie net weg zijn.
    Ik had net als jullie mixed feelings, maar dat zal er wel bij horen!!!
    Nu maar wachten op een berichtje dat jullie veilig zijn aangekomen, (geeft wel weer een stukje rust, zeker ook voor pa en ma).
    Onze terug reis verliep in ieder geval voorspoedig, de Tom Tom van Harry werktte weer goed.
    Harry de volgende keer mag jij weer voorop!! Ha, ha.

Nou we horen het wel van jullie.

Groetjes en veel liefs
    van Jurgen en Claudia.

• 19 September 2007 - 18:55

Marion Onland En Fam:

Dag Rob en Wenke,

Wat spannend allemaal!Leuk om te lezen hoe jullie reis meer en meer vorm krijgt. We wensen jullie een hele goede reis toe en vooral veel plezier. We zijn erg benieuwd naar jullie verhalen.

liefs uit Buurse

van Martin, Marion,
    Stefan , René en Eline

• 19 September 2007 - 19:53

Theo, Monique & Kids:

Hoi Wenke en Rob,

We doen nog weer een poging voor wat betreft het versturen van een berichtje. Heel veel plezier de komende drie maanden en we volgen jullie verhalen op de voet.

Groetjes

• 19 September 2007 - 20:38

Willy :

Hallo Rob en Wenke

Heel erg spannend nu jullie reis is begonnen. We zijn erg benieuwd naar jullie avontuur.

Groetjes,Benny en Willy

• 19 September 2007 - 21:16

Harrie En Trees:

Wenke en Rob,
    Voor ons wordt het tijd om het bed op te zoeken, voor jullie blijft het vannacht bij een vliegtuigstoel. Ik hoop dat jullie toch wat kunnen dommelen.
    Weet dat er aan jullie gedacht wordt!!!
    pa en ma

• 20 September 2007 - 09:58

Rob En Wenke:

Hoi allemaal,

Super al die reacties!! En Marloes ons vliegtuig ging niet naar Denemarken ;). We zitten nu in Kaapstad. De reis ging goed, alleen niet echt veel geslapen. We hopen dat de bedden hier beter liggen dan de vliegtuigstoelen. Nu eerst Kaapstad ontdekken. We houden jullie op de hoogte.

Groetjes Rob en Wenke

• 20 September 2007 - 10:28

Trees En Harrie:

Wat fijn dat jullie goed over zijn gekomen. Voor ons was deze eerste dag best wel spannend. Veel plezier in Kaapstad.
    ma en pa

• 20 September 2007 - 17:02

Kim:

Hey wenke en rob!!!!
    Fijn dat jullie heel overgekomen zijn? Hadden jullie nog extra-lange-benenplekken (mooi galgjewoord) in het vliegtuig? Het was woensdag wel een raar idee om jullie uit te zwaaien en dan drie maand niet meer te zien. Maar ik ben benieuwd naar jullie verhalen en de tijd vliegt vast voorbij. Heel veel plezier in Kaapstad.
    Liefs Kim

• 20 September 2007 - 18:05

Alfons En Jolanda En:

Fijn dat jullie al aangekomen zijn.
    Hopelijk gaan jullie de tijd daar niet verslapen omdat je in het vliegtuig zo slecht geslapen hebt.
    Ze hebben vast fantastische wekkers?
    Geniet van alles wat je meemaakt..
    groetjes

• 20 September 2007 - 18:57

Fam.Groot Breteler:

Hallo Rob en Wenke,
    Onze wekelijkse wandeling zit er weer op en we hebben gehoord dat jullie goed zijn aangekomen. We willen jullie veel plezier en fijne avonturen toewensen en zullen deze site met regelmaat bezoeken om jullie belevenissen te lezen.
    Groeten Harry en Riny

• 20 September 2007 - 19:45

Annie En Gerard:

Hoi Rob en Wenke,

Hier een berichtje uit de Hoeve, we zijn blij dat jullie goed zijn aangekomen.
    Het was voor ons ook een spannende nacht en dag.
    We hopen dat jullie heel veel plezier hebben op safari, en we wachten weer met spanning op een berichtje.
    Ik (mama) vind het best wel moeilijk dat jullie zo ver weg zijn!!!
    Veel familieleden hebben al gebeld met ons om te horen of jullie goed waren aangekomen. Zelfs oma Enter, (deze had voor jullie de nodige kaarsjes al opgebrand).

Veel plezier, groetjes pa en ma.

• 20 September 2007 - 20:02

Jurgen En Claudia:

Hallo broertje en schoonzus,

Bedankt voor jullie berichtje dat jullie veilig en wel zijn aangekomen in Kaapstad.
    Op dit moment ben ik bij pa en ma en help ze even om ook een berichtje op jullie site te zetten.
    Het kost nog wel even oefenen, maar het zal ze wel een keer gaan lukken om op jullie site wat neer te zetten.
    Het is wel grappig om te zien, ma die typt en pa die aanwijzingen geeft, ja, ja, je leest het goed onze ouders vullen elkaar goed aan!!!!
    Ma is er eindelijk achter gekomen dat de computer na 1 fout niet direct ontploft!!!
    Hoe was de city trip vandaag door Kaapstad?
    Ma vroeg zich nog af hoe warm het nu bij jullie was?
    Vandaag kwam het hier weer met bakken uit de lucht, het begint al aardig herfst te worden.
    Verder is alles hier rustig,

Nou we merken het vanzelf wel weer als er nieuws van jullie komt.

Groetjes en veel liefs van je zwager en zus.

• 21 September 2007 - 11:25

Elisabeth:

OOOOOO jongens wat spannend voor jullie....ik moet vaak aan jullie denken, zover weg van het vertrouwde huis. Kijk en geniet lieve mensen. Ik blijf alles op gespannen voet volgen. Daar gaan ze dan 2 vrijevogels.

• 21 September 2007 - 13:36

Loes:

hahahahah EXCUSE MEEEE!!!!

type zomaar Denemarken in... Omdat Elles 3 maand naar Denemarken gaat... ahum.. het spijt me zeer!!!

Dus nogmaals... Heeeeel veel plezier in Nieuw-Zeeland, Australie, etc...

Kus Loes!!

• 22 September 2007 - 12:33

Anneke:

Hej Wenke en Rob!!
    Heel heel heel erg veel plezier de komende 3 maanden! Ik houd jullie site zeker in de gaten, ben heel erg benieuwd naar alle verhalen! :D
    Geniet er van samen! :D

Liefs Anneke

• 22 September 2007 - 15:56

Herman En Diny:

Hoi Wenke en Rob
    Al 'n beetje gewent aan het zuidelijke halfrond? Bij jullie zullen de tulpen wel in bloei staan? VOORJAAR!
    Geniet er van,en veel plezier.
    We zullen jullie verhalen blijven volgen.
    Groeten Herman en Diny